SPELVERDELINGEN EN TUSSENSTANDEN OP DE BRIDGEMATE II

Bridgemate II biedt uw vereniging een nieuwe ervaring op het gebied van scoreverwerking en informatievoorziening naar de spelers. Uitgebreide frequentiestaten, inzicht in de ingevoerde scores op elk moment, ingebouwde gidsbriefjes en weergave van de spelersnamen zijn maar een aantal voorbeelden van nieuwe functies.
In de nieuwste uitvoering van de Bridgemate II firmware zijn daar twee belangrijke functies aan toegevoegd: invoeren en bekijken van spelverdelingen en de mogelijkheid om tussenstanden te bekijken na afloop van elke ronde.

Met de nieuwe mogelijkheid om spelverdelingen in te voeren kunnen clubs die niet over een dupliceermachine beschikken toch de spelverdeling van de gespeelde spellen inbrengen. Dit wordt gedaan na afloop van de ronde en alleen wanneer er tijd over is. Op die manier wordt gebruik gemaakt van loze tijd op het einde van de ronde en wordt de zitting niet vertraagd. Spelers voeren zelf het spel in op de Bridgemate en de ingevoerde spelverdeling wordt ingelezen in het rekenprogramma. Ingevoerde spelverdelingen worden automatisch verwerkt op de NBB-portal bij het publiceren van de zittinguitslag. Daarnaast kunnen de spelverdelingen uiteraard worden afgedrukt vanuit het rekenprogramma.

Een tweede belangrijke nieuwe functie is de mogelijkheid om op de Bridgemate II na afloop van de zitting, of desgewenst ook na afloop van elke ronde, een tussenstand op het scherm weer te geven. Van beide paren wordt het percentage weergegeven (bij benadering) en op welke positie ze staan in de ranglijst. Uiteraard is deze functie optioneel en kan naar wens worden geactiveerd of gedeactiveerd.

Download de laatste firmware voor de Bridgemate II van de Bridgemate II update pagina.


  Terug naar het nieuwsoverzicht

Bridge-It 5.2.0.8 update

Versie 5.2.0.8 van Bridge-It is nu beschikbaar. Versie 5 is de volledig nieuw ontwikkelde versie van het Bridge-It rekenprogramma. (24-01-2019)

Bridgemate II stuurprogramma voor Windows XP/Vista/7/8/10

Digitaal ondertekend stuurprogramma voor het Bridgemate II basisstation

Windows 10 64-bits stuurprogramma voor USB-serieel converter

voor aansluiting van USB converter tbv communicatiekabel en Bridgemate Pro basisstation (64-bits Windows 10)

64-bits stuurprogramma voor USB-serieel converter

voor aansluiting van USB converter tbv communicatiekabel en Bridgemate Pro basisstation (64-bits Windows Vista/7/8)

32-bits stuurprogramma voor USB-serieel converter

voor aansluiting van USB converter tbv communicatiekabel en Bridgemate Pro basisstation (32-bits Windows XP/Vista/7/8/10)

Bridgemate groeit door!

Er zijn nu al 1979 clubs die de Bridgemate gebruiken!