VERHUUR VAN BRIDGEMATE PRO VOOR BIJZONDERE DRIVES

De meeste bridgeclubs beschikken over Bridgemates voor eigen gebruik. Wanneer bijzondere evenementen georganiseerd worden, zal men in veel gevallen niet over voldoende Bridgemates beschikken. Organiseert men bijvoorbeeld een kroegendrive of een fietsdrive met meerdere locaties dan moesten tot nu toe alle scores per koerier verzameld worden en op een centraal punt handmatig worden ingevoerd.

Ook voor dergelijke toernooien kan de Bridgemate uitstekend ingezet worden. Met gebruik van Bridgemates worden invoerfouten voorkomen en is de uitslag een kwestie van inlezen van de basisstations en een druk op de knop.

Bridge Systems is een samenwerking aangegaan met dhr. Math Pinxt uit Apeldoorn die speciaal voor toernooien, kroegentochten en fietsdrives een groot aantal Bridgemates Pro en basisstations beschikbaar heeft voor verhuur. Naast verhuur van deze apparatuur kan ook gebruik gemaakt worden van zijn expertise voor de voorbereiding en begeleiding gedurende de dag. Math heeft reeds meerdere jaren ervaring met het uitrekenen van grote toernooien met behulp van Bridgemate Pro waarbij kroegentochten met 300 paren op 15 locaties geen uitzondering zijn.

Bent u ge´nteresseerd om uw toernooi, kroegentocht of fietsdrive met Bridgemates te laten uitrekenen en komt u Bridgemates of expertise tekort, neem dan voor meer informatie contact op met Math Pinxt: Symfoniestraat 29, 7323 KS Apeldoorn, tel. 055-3663955, mjjpinxt@upcmail.nl.


  Terug naar het nieuwsoverzicht

Bridge-It 5.2.0.8 update

Versie 5.2.0.8 van Bridge-It is nu beschikbaar. Versie 5 is de volledig nieuw ontwikkelde versie van het Bridge-It rekenprogramma. (24-01-2019)

Bridgemate II stuurprogramma voor Windows XP/Vista/7/8/10

Digitaal ondertekend stuurprogramma voor het Bridgemate II basisstation

Windows 10 64-bits stuurprogramma voor USB-serieel converter

voor aansluiting van USB converter tbv communicatiekabel en Bridgemate Pro basisstation (64-bits Windows 10)

64-bits stuurprogramma voor USB-serieel converter

voor aansluiting van USB converter tbv communicatiekabel en Bridgemate Pro basisstation (64-bits Windows Vista/7/8)

32-bits stuurprogramma voor USB-serieel converter

voor aansluiting van USB converter tbv communicatiekabel en Bridgemate Pro basisstation (32-bits Windows XP/Vista/7/8/10)

Bridgemate groeit door!

Er zijn nu al 1979 clubs die de Bridgemate gebruiken!