Welkom

Navigatie:  Inleiding >

Welkom

Previous pageÉén niveau omhoogVolgende pagina

Bridge-It logoMan

 

 

Welkom bij Bridge-It. Met Bridge-It zult u voortaan op een eenvoudige manier zittingen opzetten en achteraf snel de scores berekenen. Als wedstrijdleider kunt u zich nu concentreren op de voortgang van het spel en hoeft u niet bang te zijn dat het uitrekenen en verwerken van de uitslag problemen gaat opleveren. Bridge-It zal u begeleiden van het begin tot het eind.

Een ideale aanvulling op Bridge-It zijn de Bridgemates. De Bridgemate is een geavanceerde manier van score-invoer en -verwerking en zorgt er voor dat uw spelers hun volledige aandacht kunnen richten op het spel en zich geen zorgen hoeven te maken over de scorenotatie. Ook zal het u als wedstrijdleider een hoop extra werk besparen door de uitgebreide controle die de Bridgemate in zich herbergt.

Deze handleiding biedt voor u een belangrijke bron van informatie. Alhoewel u zich waarschijnlijk snel in het programma thuis zult voelen, raden we ten zeerste aan om deze handleiding aandachtig door te lezen. Op die manier kunt u de mogelijkheden van Bridge-It en eventueel Bridgemate ten volle benutten.

Hoe de handleiding door te nemen

U wordt aangeraden om als eerste het onderdeel Beginnen met Bridge-It goed door te nemen, waarna u een open zitting kunt aanmaken met behulp van het onderdeel Nieuwe open zitting. Zodra de zitting aangemaakt is, gaat u verder met het onderdeel Zitting om alle mogelijkheden tijdens de zitting te leren. Indien u gebruik maakt van de Bridgemate, kunt u dan tegelijk hoofdstuk 8 er bij pakken, of eventueel de extra handleiding voor Bridgemate II. Ook de voorbeeldzitting die beschreven staat in de appendix komt u hierbij goed van pas.

Wanneer u bovenstaande onder de knie hebt, kunt u overgaan tot het aanmaken van competities en competitiezittingen. U zult merken dat er veel overeenkomsten zijn tussen het aanmaken van een open zitting en competitiezittingen. Voor de competitie zijn de hoofdstukken 3, 4 en 6 van belang.

De overige hoofdstukken kunt u doornemen wanneer dat voor u van toepassing is. De appendix bevat handige informatie dat u als naslagwerk kunt raadplegen.

 

Specifieke helponderwerpen

Als u hulp nodig heeft bij een bepaald scherm of onderwerp kunt u in het programma altijd op de F1 knop drukken, het help bestand zal dan op de relevante pagina openen.

Nieuw in Bridge-It

Bent u reeds een ervaren gebruiker? Lees dan het onderdeel Nieuw in versie 5.7 om snel op de hoogte raken van de nieuwste mogelijkheden van het programma.